Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Так вчать плавати і у Франції

Інструктори переймають передовий досвід.

Волинь-нова

Так вчать плавати і у Франції

У Рівному тривають масштабні навчання інструкторів з малючкового плавання з різних міст України: Одеси, Дніпра, Харкова, Луцька, Маріуполя, Вінниці, Тернополя та інших регіонів. Їх учасники підвищують кваліфікацію, діляться своїми набутками, переймають інноваційний зарубіжний досвід

За словами організаторки заходу президента Федерації інструкторів раннього плавання України Юлії Собуцької, практикуючи у Парижі, вона вразила керівництво Федерації малючкового плавання Франції і зарубіжних колег своїми авторськими методиками. Тож у Рівному проводять, можна сказати, такий собі міждержавний обмін досвідом.

 У рамках цього унікального практикуму французькі тренери проводять майстер-класи в басейні, розкривають секрети розвитку раннього плавання в інших країнах світу.

У рамках цього унікального практикуму французькі тренери проводять майстер-класи в басейні, розкривають секрети розвитку раннього плавання в інших країнах світу. Зокрема, Федерація інструкторів раннього плавання Франції має багатий понад 60-річний методологічний і практичний досвід, готує тренерів, які навчають плаванню малюків у Німеччині, Іспанії, Італії, Китаї, Молдові та в інших країнах світу.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel