Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Луцькі «муніципали» влаштували облаву – серед злапаних був сам «KOROL»

Це ще не "Король", так собі - "Принц"...

Департамент муніципальної варти Луцька

Луцькі «муніципали» влаштували облаву – серед злапаних був сам «KOROL»

Шукали порушників правил автопаркування

Справжню облаву влаштували інспектори Департаменту муніципальної варти Луцька на водіїв транспортних засобів, які паркують свої машини з порушеннями Правил благоустрою міста Луцька. 

Дехто з них ще й досі не зрозумів, що пішохідні доріжки створені для пішоходів, а зелені зони та дитячі майданчики – не ті місця, де можна залишити свій автомобіль.

Дехто з них ще й досі не зрозумів, що пішохідні доріжки створені для пішоходів, а зелені зони та дитячі майданчики – не ті місця, де можна залишити свій автомобіль.

16 складених адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП – це результат нинішньої плідної роботи інспекторів департаменту муніципальної варти Луцька.

Шість протоколів складено на водіїв в новому сквері на проспекті Волі, 7. Тут їм, ніби, медом помазано.

Решта – на вулицях Замковій, Конякіна, Кравчука та Євгена Сверстюка. Порушують Правила благоустрою нашого міста навіть KOROLі (такий держномер був на одній із автівок-порушниць). 

Перш ніж скласти адмінпротокол, інспектори роз’яснюють власникам автомобілів пункти Правил благоустрою міста та наполягають не повторювати зроблених сьогодні помилок. 

Зателефонувавши на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування» за номером 067-0000-679, кожен лучанин може допомогти нам зробити відомим порушника Правил благоустрою міста Луцька в частині паркування. Зробити це можна й в інший спосіб, написавши в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, а також на офіційну сторінку Департаменту у соціальній мережі Facebook. 

Довідково: 

Пункт 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.

Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Telegram Channel