Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Дубечному вирішували земельні та медичні проблеми

Робота була продуктивною.

Дубечненська громада.

У Дубечному вирішували земельні та медичні проблеми

У цій громаді, що на Старовижівщині, оперативно реагують на вимоги людей, виклики часу. От і сьогодні на засіданні 41 (позачергової) сесії Дубечненської сільської ради сьомого скликання, яку провів голова Анатолій Костючик, розглядали важливі і злободенні питання

В роботі сесії взяли участь 18 депутатів з 21-го, а також економіст Дубечненської сільської ради Руслана Смолярчук, землевпорядник сільської ради Надія Ткачук.

В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні  головний лікар комунального некомерційного підприємства « Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської районної ради Наталія Капітула, завідуюча Дубечненської амбулаторії сімейної медицини Людмила Редькович. 

Депутати розглянули 18 питань порядку денного. 

Депутати розглянули 18 питань порядку денного. Зокрема, внесли зміни до сільського бюджету, погодили низку земельних питань, що стосувалися затвердження технічної документації та розроблення проектів землеустрою земельних ділянок, ухвалили укладання договорів оренди нерухомого майна з КНП « Старовижівський центр первинної медичної допомоги», прийняли рішення про знесення приміщення медпункту в селі Дубечне.

Джерело: Дубечненська громада
Telegram Channel