Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На ліквідацію аварій на колекторі у Бердянську потрібно понад 20 млн грн

3 лютого у Бердянську на колекторі сталась ще одна аварія, без води знову залишилося кілька районів міста, також перекрито рух на Західному проспекті.

УНН

На ліквідацію аварій на колекторі у Бердянську потрібно понад 20 млн грн

Аварія сталась ввечері 27 січня на головному міському колекторі з обвалом (одразу в чотирьох місцях) на магістральному каналізаційному колекторі, який відводить до 80% стоків міста

Для ліквідації декількох аварій на каналізаційному колекторі потрібно понад 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на  прес-службу міськради Бердянська.

Надзвичайна ситуація, що сталася після аварії на каналізаційному колекторі, може призвести до непередбачуваних наслідків і нанесення місту значних екологічних збитків.

“В п’ятницю відбулось позачергове засідання постійної комісії з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Попередній розрахунок показав, що на повну заміну всієї ділянки колектора, тому що він реально в аварійному стані, потрібно понад 20 млн гривень”, - розповіла керівник прес-служби міськради Бердянська Ірина Єгорова.

Зокрема, за попередніми розрахунками, йдеться про суму 21 млн 742 тис. 600 грн.

У бюджеті міста таких коштів немає, тому було відправлене звернення до голови Запорізької облдержадміністрації з проханням виділити кошти на ліквідацію аварійної ситуації у Бердянську з обласного резервного фонду.

У міськраді Бердянська зазначають, надзвичайна ситуація, що сталася після аварії на каналізаційному колекторі, може призвести до непередбачуваних наслідків і нанесення місту значних екологічних збитків.

Telegram Channel