Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Про електронний документообіг говорили в Камінь-Каширській райдержадміністрації

Такі реалії інформаційного суспільства.

Камінь-Каширська РДА.

Про електронний документообіг говорили в Камінь-Каширській райдержадміністрації

Стрімкий розвиток сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та їх широке запровадження в усіх сферах життя змінюють сутність публічних комунікацій. Нині суспільство адаптовується до роботи з механізмами та інструментами електронного урядування. А відтак, все більш актуальним стає питання електронного документообігу, в першу чергу в державних установах та організаціях

Про це йшлося, повідомляє сайт райдержадміністрації, під час тематичного семінару, який провела начальник загального відділу райдержадміністрації Оксана Слюсар. У заході взяли участь керівники та працівники відділів і управлінь райдержадміністрації.

 «Це – перехід на інший рівень офіційного діловодства, що не тільки значно оптимізує, але й істотно змінює роботу органу влади».

– Упровадження електронного документообігу в органах державної влади безперечно сприяє створенню нової організаційної культури. Це – перехід на інший рівень офіційного діловодства, що не тільки значно оптимізує, але й істотно змінює роботу органу влади. Наше з вами завдання – забезпечити виконання певних технічних та організаційних передумов, – зауважила Оксана Миколаївна.

Разом з тим, начальник загального відділу Оксана Слюсар надала слухачам практичні рекомендації щодо особливостей організації діловодства, контролю за виконанням документів, використання системи електронного документообігу із застосуванням електронного цифрового підпису.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel