Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимирі-Волинському визначилися переможці Міжнародного турніру серед ветеранів пам’яті тренера Ярослава Кориневського

Волинь-нова

У Володимирі-Волинському визначилися переможці Міжнародного турніру серед ветеранів пам’яті тренера Ярослава Кориневського

Відбувалося це у вкрай запеклій боротьбі

У суботу, 9 лютого в спортивному залі Володимир-Волинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» проходив 20-й ювілейний міжнародний турнір серед ветеранів пам’яті тренера Ярослава Кориневського. З вітальним словом до учасників звернувся директор центру Олександр Вітюк та побажав усім командам успіху та перемоги, повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

У змаганнях взяли участь три міських команди Володимира-Волинського, дві команди з Луцька та клуб «Привацяж» з міста Грубешів Польща.

У змаганнях взяли участь три міських команди Володимира-Волинського, дві команди з Луцька та клуб «Привацяж» з міста Грубешів Польща. Змагання проводилися за коловою системою. В ході напруженої гри в фінал вийшли команди «Привацяж» та місцева команда «Ветеран 45+». В підсумку, довгоочікувану перемогу з футзалу серед ветеранів здобула команда польських футболістів «Привацяш» з м. Грубешів, друге місце наша Володимир-Волинська міська команда – «Ветеран 45+», а бронза дісталась «Ветеран-Лучеськ» м. Луцьк. Також, було відзначено кращих гравців турніру. Отже, кращим воротарем визнано Ірека Стадніцкого, захисником Костянтина Масицького, кращим нападником став Володимир Оліфирук, бомбардиром Андрій Здіховський , а кращим гравцем Ігор Мосурець. 

Усі команди та кращі гравці нагороджені кубками, грамоти та призами від Володимир-Волинського міського центру ФЗН « Спорт для всіх».

Telegram Channel