Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині активно карають «шумахерів»

За порушення - штраф.

Радіо Трек / УПП в Рівненській області.

На Рівненщині активно карають «шумахерів»

Поліція застосовує нові прилади вимірювання швидкості TruCAM

На дорогах України відтепер працює 50 приладів вимірювання швидкості TruCAM, розповідає портал Радіо Трек. Патрульна поліція України продовжує діяти за встановленими стандартами – публікує карти з нанесенням ділянок використання, встановлює попереджувальні знаки на цих місцях та включає сині проблискові маячки на службовому авто, яке веде фіксацію.

Станом на початок лютого патрульні зафіксували понад 43 тисячі випадків, коли водії перевищували допустиму швидкість руху. На території Рівненської області нині працює 5 приладів TruCAM, два з яких управлінню додали у січні цього року.

 Лише за січень понад 600 водіїв порушили дозволені швидкості на дорогах області.

Де фіксують перевищення швидкості правоохоронці та скільки постанов на порушників склали за останні кілька місяців, розповіла речник патрульної поліції області Оксана Юрченко: - З жовтня минулого року по лютий 2019-го року за перевищення швидкісного режиму патрульні притягнули до відповідальності 2592 водії. Лише за січень понад 600 водіїв порушили дозволені швидкості на дорогах області. Фіксація швидкісного режиму відбувається на дорогах Київ-Чоп, Устилуг – Луцьк – Рівне та Городище – Рівне – Старокостянтинів.

Нагадаємо, порушникам швидкісного режиму загрожують штрафи. Постанова виноситься в електронному вигляді, на планшеті, відразу заноситься до бази й видруковується в паперовому варіанті.

Штрафи залишилися незмінними – 255 гривень за перевищення швидкості на 20 км/год, і 510 гривень, якщо перевищення становить понад 50 кілометрів на годину.

Ліна ЗАХАРОВА.

Telegram Channel