Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Переможниця «Ігор Нескорених» з Волині просить допомоги

«Вважаю, що Луцьку з таким гарним замком просто необхідно мати секцію з такого елітного виду спорту – стрільби з лука».

Фото uatv.ua.

Переможниця «Ігор Нескорених» з Волині просить допомоги

Легендарна Майя Москвич мріє відновити у Луцьку колись популярну і успішну стрільбу з лука

Про це дворазова золота медалістка «Ігор нескорених-2018» в Сіднеї, яку ще називають волинською Жанною д’Арк, написала на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, пані Майя зазначила:

«Я хочу організувати/відновлювати в Луцьку стрільбу з лука. Тобто я вже почала це робити, зараз перебуваю на етапі пошуку приміщення, але перед тим як всьому дати хід, хочу дещо вияснити:

1. Чи є в Луцьку ветерани АТО котрі хотіли би займатися стрільбою з лука? Чи є ті ветерани, котрі хотіли би спробувати стрільбу з лука і якщо би сподобалось – ходили би на тренування чи я якості реабілітації…  Чи є ті ветерани, котрі хотіли би готуватись по стрільбі з лука до Ігор Нескорених?

2. Чи є в Луцьку люди з луками, котрі стріляли би якби було де? Точніше, луцькі лучники, в кого є лук (спортивний чи традиційний) і кому актуальний тир для стрільби з лука – відгукніться, будь ласка! Просто під постом пишіть, можна в приватні повідомлення! Скільки нас є в місті? Хто готовий вийти з підпілля і скільки в нас зброї і якої?

Стрільба з лука – дуже хороша реабілітація після повернення з АТО.

Чому я це запитую? Тому що сама хочу тренуватись, плюс стрільба з лука – дуже хороша реабілітація після повернення з АТО і я маю інтерес вчити стріляти ветеранів, підказувати щось в підготовці до Ігор Нескорених, але...

Вважаю, що Луцьку з таким гарним замком, культурними людьми, просто необхідно мати секцію з цього елітного виду спорту», – переконана Майя Москвич.

Мить тріумфу Майї у Сіднеї.
Мить тріумфу Майї у Сіднеї.

 

Telegram Channel