Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Камінь-Каширщині пошанують героїв Небесної сотні

Герої не вмирають!

Камінь-Каширська РДА

На Камінь-Каширщині пошанують героїв Небесної сотні

Цьогоріч минають 5-ті роковини подій на Майдані, під час яких загинули віддані сини та дочки України, котрі виступили на захист своєї держави та проєвропейських цінностей

У зв’язку з цим на Камінь-Каширщині, повідомляє сайт райдержадміністрації, проходитимуть тематичні заходи з метою вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні. Так, 20 лютого 2019 року, о 9.00 годині на площі перед адмінбудівлею райдержадміністрації розпочнеться мітинг-реквієм «Подвиг Героїв Небесної Сотні: без права на забуття».

У рамках даного заходу відбудеться молитва за загиблими, покладання квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та стенду пам’яті полеглим в зоні АТО (ООС) воїнам.

У рамках даного заходу відбудеться молитва за загиблими, покладання квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та стенду пам’яті полеглим в зоні АТО (ООС) воїнам. Разом із тим, у закладах освіти та культури району заплановані заходи просвітницького, патріотичного та виховного характеру.

З огляду на те, що відзначення Дня Героїв Небесної Сотні передбачає вшанування як подвигу учасників Революції Гідності, так і пам’яті за загиблими, в цей день обмежується проведення розважальних заходів.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel