Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Діти рівненських поліцейських відгамселили однолітків

Малий, а спритний!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Діти рівненських поліцейських відгамселили однолітків

Та й самі трохи одержали у відповідь...

На базі рівненського фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулася першість із боксу серед вихованців дитячо-юнацької спортивної школи №5, бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів», боксерських клубів Здолбунова, Луцька та Сваляви, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Участь у змаганнях взяли 102 учасники віком від 8 до 16 років, серед яких і юні «динамівці», діти працівників поліції області, члени ФСТ «Динамо». Головним організатором першості із боксу став президент бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів» Роман Кроль, який неодноразово виступає ініціатором проведення змагань із силових видів спорту.  

Участь у змаганнях взяли 102 учасники віком від 8 до 16 років, серед яких і юні «динамівці», діти працівників поліції області, члени ФСТ «Динамо».

За підсумками двох поєдинків почесне друге місце у своїй віковій категорії посів 11-річний Сергій Смаглюк, для якого нагорода хоч і важлива, але у боксі важливіше інше:

«Головне — досвід. Ми вивчаємо нову техніку з тренерами і на змаганнях спостерігаємо, як вона діє і чи можу я її застосувати в реальному бою». 

Також перше місце у ваговій категорії 41,5 кг виборов Дзюбак Андрій, батько якого нині несе службу в одному з відділів Головного Управління Нацполіції Рівненської області. 

Підтримати учасників змагань прийшов і заступник начальника ГУНП в Рівненській області Людвіг Файт, який хоч і вболівав за «своїх», але наголосив, що основне не перемога, а пропаганда здорового способу життя. Тому разом із начальником поліції Рівненщини Валерієм Самчуком, керівником Рівненського «ФСТ «Динамо» і надалі сприятиме розвитку фізкультури та спорту,  адже ці маленькі бійці — це наше майбутнє.

Telegram Channel