Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Нацпарк «Цуманська пуща» кличе крокувати «Стежиною Весни» і пити зварене на вогні какао

Туристи та туристки, зачекайте трохи - дайте нам дорогу перейти!

КНПП "Цуманська пуща"

Нацпарк «Цуманська пуща» кличе крокувати «Стежиною Весни» і пити зварене на вогні какао

Спішіть зголошуватися!

Запрошують усіх бажаючих до участі в одноденній пішій прогулянці «Стежиною Весни» – територією Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Планують відвідати цікаві природні-комплекси: старі дубово-соснові деревостани, вільшняки, заболочені ділянки з інженерними витворами бобрів, стави в урочищі Богуславка. Піший маршрут розпочнеться з огляду Музею Волинського лісу в урочищі Лопатень, далі мандрівка пройде дорогою-насипом, по якій ще в XX cт. проходила гілка вузькоколійної залізниці. Завершиться маршрут оглядом богуславських ставків, поряд з якими до 1914 року знаходився склозавод-гута князів Радзивіллів. Біля ставків буде можливість пофотографуватися на фоні дуплястих дубів-велетнів. На завершення учасники спілкуватимуться біля вогнища на рекреаційному пункті, і грітимуться приготованим на вогні гарячим какао.

На завершення учасники спілкуватимуться біля вогнища на рекреаційному пункті, і грітимуться приготованим на вогні гарячим какао.

Територія мандрівки проходитиме місциною, де в 1915-16 роках тривалий час проходила лінія фронту в Першу світову, про що свідчать залишки окопів і траншей серед лісових масивів.

Протяжність маршруту приблизно – 13-15 км. Повернення в Луцьк орієнтовно в 20.00.

Проведення заходу передбачає транспортні витрати на оренду мікроавтобуса (орієнтовно 130-150 грн). Вартість проїзду буде розподілена між учасниками, в залежності від кількості зареєстрованих людей.

Увага! Обмеження кількості учасників – не більше 16 осіб. Вікове обмеження – учаснику має виповнитися 18 років на момент проведення! Будуть відібрані перші 16 учасників, що зголосяться.

Реєстрація учасників за Google формою тут: https://goo.gl/forms/fXaMDWho2voQWw8l1

Час та місце збору групи: 3 березня, біля драмтеатру м. Луцька (час може бути скоригований, прохання стежити за інформацією в події або звертатись за телефоном). Час збору буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

З собою необхідно мати (обов’язкове спорядження):
- розношене і зручне (бажано непромокаюче) зимове взуття (в лісі може бути вогко);
- наплічник;
- відповідний одяг, що враховує погодні умови (дощовик);
- термос з чаєм/кавою, бутерброди на цілий день, карамельки, батончики для кишенькового харчування та іншу їжу, яку можна буде посмажити на вогнищі;
- на чому сидіти на привалі (мінікаремат або туристичний коврик);
- індивідуальні ліки, пластирі від натирання;
- питна вода, 0,5 л;
- запасні шкарпетки та запасні устілки для взуття.

Наявність НЕ обов’язкова, але бажана:
- туристичні бахіли;
- фотокамера;
- ніж;
- хороший настрій і мотивацію для прогулянки!

Телефон для довідок 0503782499, Павло Савчук. 
Пишіть сюди https://www.facebook.com/profile.php?id=100001385592218

Telegram Channel