Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У що вдягалися наші королі?

Буде цікаво!

Луцька міська рада.

У що вдягалися наші королі?

27 лютого о 18.00 в Центрі туристичної інформації та послуг відбудеться п'ята публічна лекція в рамках просвітницького проекту «1429: З'їзд європейських монархів»

Тема лекції - «Мода часів Луцького з’їзду європейських монархів», повідомляється на офіційному сайті Луцької міської ради.

Як одягались звичайні лучани, який одяг та аксесуари були популярними і актуальними у древньому Лучеську в XV столітті, якому вбранню надавали перевагу знатні гості з'їзду європейських монархів розповість Тетяна Яцечко-Блаженко — історик, заступник декана факультету із інноваційно-ґрантової міжнародної співпраці факультету історії, політології та національної безпеки СНУ ім. Лесі Українки, старший викладач кафедри документознавства і музейної справи.

  В 2019 році в рамках відзначення 590-річниці З’їзду європейських монархів започатковано просвітницький проект публічних лекцій, екскурсій, виставок, квестів «1429: З’їзд європейських монархів у Луцьку».

Дата і місце проведення: 27 лютого, 18.00-19.30, вул. Сенаторки Левчанівської, 2

Довідка: В 2019 році в рамках відзначення 590-річниці З’їзду європейських монархів започатковано просвітницький проект публічних лекцій, екскурсій, виставок, квестів «1429: З’їзд європейських монархів у Луцьку». Упродовж року в лучан і гостей міста буде унікальна можливість дізнатись, для чого був організований З’їзд, чому він відбувся саме у Луцьку, про видатних особистостей того періоду, тогочасне суспільство, політику, релігію, культуру, музику, живопис, моду та кухню, тощо.

Управління туризму та промоцій міста.

Telegram Channel