Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У першому матчі УПЛ після зимової перерви ФК «Маріуполь» здобув вольову перемогу над «Олімпіком»

ВІдпочили й знову почали!

УНІАН

У першому матчі УПЛ після зимової перерви ФК «Маріуполь» здобув вольову перемогу над «Олімпіком»

Обидва голи маріупольці забили з пенальті

У Маріуполі завершився стартовий матч 19-го туру чемпіонату України з футболу, в якому Маріуполь приймав донецький Олімпік.

Гра завершилася перемогою господарів поля з рахунком 2:1, повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт ліги.

Гра завершилася перемогою господарів поля з рахунком 2:1.

Гості почали досить впевнено і вже в середині першого тайму відкрили рахунок у матчі. На 25-й хвилині після удару Євгена Пасіча воротар Худжамов відбив м'яча, при цьому Геннадій Пасіч був у двометровому офсайд. М'яч від рук голкіпера влучив у захисника господарів і відскочив до Геннадія Пасіча, який і пробив у нижній кут. Арбітр взяв паузу і почав радитися з колегами, але гол все-таки зарахував - 0:1.

Але втримати перевагу до перерви гості не зуміли. У самій кінцівці, на 45-й хвилині, за порушення Махновського проти Борячука арбітр призначив пенальті. Пихаленок з 11-метрової позначки пробив під самісіньку штангу, причому Махновський ледь не відбив удар, трохи не дотягнувшись до м'яча - 1:1.

А на самому початку другого тайму був призначений ще один пенальті у ворота " Олімпіка. На 48-й хвилині після навісу з кутової позначки рукою у своєму штрафному зіграв Матар. Борячук з 11-метрової позначки пробив по центру під поперечину, в той час як Махновський завалився у кут воріт - 2:1. У час, що залишився, господарі поля зуміли довести матч до перемоги.

Telegram Channel