Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Екстремали з Боратина

Кожна з команд могла пройти дистанції 20, 50 та 100 кілометрів.

Боратинська сільська рада.

Екстремали з Боратина

Представники громади взяли участь у туристичних змаганнях

На території Турійського району відбулися дев’яті зимові туристичні екстремальні змагання «Доброволець-2019», інформує сайт Боратинської сільської ради.

Організатором заходу є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс». Змагання проводяться в пам’ять про загиблих героїв 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».

Цього разу на старт вийшло 283 учасника з 108 команд з різних регіонів України. За  вибором кожна з команд могла пройти дистанції 20, 50 та 100 кілометрів, які пролягали історичними місцями героїчної боротьби Української Повстанської Армії, зокрема, побувати  в урочищі Вовчак.

 Для тих, хто хоче випробувати себе в подібному заході, вже у цю неділю Центр туризму, спорту та екскурсій (ЦТСЕ) організовує пригодницькі перегони «Шлях-2019» в лісовому масиві поблизу села Гаразджа.

Втретє на цих змаганнях перемогу на дистанції 100 кілометрів святкував Андрій Марчук з Боратина. Цього разу він з своїм незмінним напарником і товаришем Віктором Вітюком перемогли з відривом від другого призера на цілих чотири години. Це й не дивно, адже обоє майстри спорту зі спортивного орієнтування, а також переможці подібних пригодницьких перегонів в Карпатах та Білорусії. На 20 кілометровій дистанції друге місце у складі команди однодумців здобув ще один представник Боратина Ярослав Черняк. Це його перший успіх на таких змаганнях.

Для тих, хто хоче випробувати себе в подібному заході, вже у цю неділю Центр туризму, спорту та екскурсій (ЦТСЕ) організовує пригодницькі перегони «Шлях-2019» в лісовому масиві поблизу села Гаразджа. Детальна інформація на сайті Волинського ЦТСЕ. Представники Баєва, Боратина та Променя вже готуються. Приєднуйся і ти!

Віталій ГНАТЮК.

Telegram Channel