Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Трансферна вартість гравців «Челсі» у понад 10 разів перевищує вартість гравців «Динамо»

Подивимося!

УНІАН

Трансферна вартість гравців «Челсі» у понад 10 разів перевищує вартість гравців «Динамо»

Проте у футбол грають таки не гроші, а живі люди...

За кілька днів до першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і лондонським "Челсі" журналісти проаналізували шанси обох колективів, повідомляє УНІАН.

Варто відзначити, що "Динамо" і "Челсі" грали між собою восени 2015 року в рамках групового етапу Ліги чемпіонів (нічия 0:0 в Києві і перемога "Челсі" у Лондоні - 2:1). З тих пір склади обох команд оновилися майже повністю, як і їхня трансферна вартість.

Таким чином, лондонський клуб за складом виглядає потужніше більше, ніж у 10 разів.

У 2015 році, за даними сайту Transfermarkt, "Челсі" сумарно коштував 579 млн євро, що приблизно в п'ять разів перевищувало показник "Динамо" - 131 млн. Зараз цифри свідчать про те, що прірва між командами збільшилася: 886 млн євро у "Челсі" проти 83 млн у "Динамо". Таким чином, лондонський клуб за складом виглядає потужніше більше, ніж у 10 разів.

Варто зазначити, що квитки на матч "Динамо" - "Челсі", який відбудеться 14 березня, розкупили за два тижні до поєдинку: на НСК "Олімпійський" очікують аншлаг. Чого ще чекати від протистояння "Динамо" і "Челсі" - розбиралися журналісти "Профутбола".

Telegram Channel