Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Динамо» розгромно поступається «Челсі» в Лондоні (відео)

Результат не потішив.

Фото: Укрінформ

«Динамо» розгромно поступається «Челсі» в Лондоні (відео)

За тиждень у Києві перед підопічними Хацкевича стоятиме надскладне завдання

«Челсі» (Лондон, Англія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 3:0 (1:0 – Педро Родрігес, 17 хв.; 2:0 – Вілліан, 65 хв.; 3:0 – Каллум Хадсон-Одої, 90 хв.)

Ліга Європи 2018/2019. 1/8 фіналу. 1 матч. 7 березня 2019 року. Лондон. Стадіон «Стемфорд Бридж». Головний суддя Славко Вінчич (Словенія).

На поєдинок з «Челсі» Олександр Хацкевич виставив стартовий склад з десяти українців та поляка Томаша Кендзьори.

Натомість у «старті» суперника було десять легіонерів і один-єдиний англієць Росс Барклі.

На правах фаворитів та ще й господарів, «сині» впевнено пішли вперед з перших хвилин зустрічі. Кияни трималися до 17-ї хвилини, коли таки пропустили доволі прикрий м’яч. Француз Олів’є Жиру п’яткою та ще й поміж ніг Артема Шабанова віддав на іспанця Педро Родрігеса. А той у свою чергу в один дотик поцілив у ворота з близької відстані поміж ніг Денисові Бойку. Що тут скажеш: у Жиру 85 ігор за збірну Франції, у Родрігеса – 65 матчів за збірну Іспанії…

Виїзні 0:3 і відверто примарні шанси «Динамо» на реванш за тиждень у Києві.

До речі, ще до перерви іспанський форвард міг робити не лише дубль, а й хет-трик – проте Денис Бойко вже виручав свою команду.

Також варто зазначити, що словенський арбітр Славко Вінчич не наважився дати пенальті у ворота «Челсі» після гри рукою іспанським захисником Маркосом Алонсо.

Дивимося найцікавіші моменти першого тайму:

А у другому таймі киян засмутив добре відомий в Україні екс-гравець донецького «Шахтаря» Вілліан. Бразильцеві вдався справді класний удар зі штрафного!

Хвилин за п'ять до завершення поєдинку гравці лондонського клубу дозволили собі передчасно розслабитися, тож у динамівців почали з'являтися перспективні напівмоменти. На жаль, скористатися ними не вдалося.

А не забивши, кияни відразу й пропустили третій.

Огляд другого тайму:

Виїзні 0:3 і відверто примарні шанси «Динамо» на реванш за тиждень у Києві.

Telegram Channel