Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На борту літака Boeing 737-8 MAX, який розбився у Ефіопії, були громадяни 33-х країн

Моторошна трагедія...

Фото: topwar.ru

На борту літака Boeing 737-8 MAX, який розбився у Ефіопії, були громадяни 33-х країн

За інформацією МЗС України, наших співвітчизників серед них немає

В результаті катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines в Ефіопії з 157 людьми на борту загинули громадяни більше ніж 30 країн.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на AP та на виконавчого директора авіакомпанії Тевольде Гебре Маріам.

За його словами, жертвами авіакатстрофи стали громадяни 33 країн.

За його словами, жертвами авіакатстрофи стали громадяни 33 країн.

Найчисельнішу группу жертв складають кенійці – 32 особи. Також на борту було 18 канадців, 9 ефіопів, по вісім італійців, американців та китайців, по сім французів і британців, шість єгиптян, п'ять нідерландців, по чотири індійці та словаки. Польські ЗМІ також повідомляють про двох загиблих поляків, російські – про трьох росіян.

Як повідомив департамент консульської служби МЗС України, українці не були серед пасажирів літака, що зазнав катстрофи.

10 березня в Ефіопії розбився пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, що виконував рейс до Найробі (Кенія). На борту було 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, всі вони загинули.

Причина катастрофи, яка сталася лише через шість хвилин після зльоту на шляху до Найробі, поки невідома. В авіакомпанії повідомили, що пілот надсилав сигнал тривоги і отримав дозвіл на повернення в аеропорт вильоту.

Літак Boeing 737-8 MAX був одним з 30 нещодавно куплених авіакомпанією Ethiopian Airlines, яка останнім часом швидко розширяється. Компанія Boeing повідомила про поставку першого літака з замовлених авіакомпанією у липні минулого року.

Telegram Channel