Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лондонський вечір у Києві: «Динамо» вдома поступається «Челсі» із непристойним рахунком – 0:5... (відео)

Боляче...

Фото: narodna-pravda.ua

Лондонський вечір у Києві: «Динамо» вдома поступається «Челсі» із непристойним рахунком – 0:5... (відео)

І це таки рівень сучасного українського футболу...

«Динамо» (Київ, Україна) – «Челсі» (Лондон, Англія) – 0:5 (0:1 – Олів’є Жиру, 5 хв.; 0:2 – Олів’є Жиру, 33 хв.; 0:3 – Маркос Алонсо, 45+1 хв.; 0:4 – Олів’є Жиру, 59 хв.; 0:5 – Каллум Хадсон-Одої, 78 хв.)

Ліга Європи 2018/2019. 1/8 фіналу. 2 матч. 14 березня 2019 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Тобіас Штілер (Німеччина).

Після 0:3 тиждень тому в Лондоні динамівцям вдома треба було здійснити справжнісінький подвиг, аби таки пробитися у чвертьфінал. Зрештою, у реальність такої казки ніхто особливо й не вірив – вболівальники чекали від киян просто гідної гри з вогником в очах. За таких умов навіть нічия, а тим більше перемога – хай навіть з мінімальним рахунком – були б зустрінуті шанувальниками команди не лише із розумінням, а й із вдячністю.

Проте вже на п’ятій хвилині зустрічі Олів’є Жиру розписався у воротах Дениса Бойка. Ще до перерви француз зробить дубль, а іспанець Маркос Алонсо доведе рахунок до геть непристойних 0:3 – і 0:6 за підсумками двохматчевого протистояння...

Дивимося найцікавіші моменти першого тайму:

Можна лише здогадуватися, що і як своїм підопічним у роздягальні розповідали Олександр Хацкевич та Олег Лужний!

Можна лише здогадуватися, що і як своїм підопічним у роздягальні розповідали Олександр Хацкевич та Олег Лужний!

Хай там як, на другий тайм «Динамо» вийшло з таким настроєм, неначе й справді вірило у можливість забити сім м’ячів у ворота іспанського голкіпера «Челсі» Кепи Аррісабалаги.

«Пенсіонери» ж, вочевидь, таки дозволили собі трішки розслабитися. Тож ми навіть побачили відрізок зустрічі із домінуванням господарів на полі! Уявіть собі, шанси забити були – не склалося…

Щоправда, довго це не тривало. Менше ніж за чверть години лондонці організували четвертий – не надто «забивний» Олів’є Жиру в Києві оформив хет-трик.

А згодом Каллум Хадсон-Одої довів рахунок до відверто непристойного – 0:5.

Дивимося найвидовищніші епізоди другого тайму:

Нищівний розгром в обох поєдинках – і останній представник України завершує єврокубковий сезон.

Telegram Channel