Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Україні освоїли проривну інноваційну технологію – ремонт дороги за допомогою чайника (відео)

Оце так!

УНІАН

В Україні освоїли проривну інноваційну технологію – ремонт дороги за допомогою чайника (відео)

Провідні країни світу пороззявляли роти...

На Сумщині оприлюднили відео, як на автодорозі «Шостка-Глухів» латають ями за допомогою чайника.

Відео з використанням «ноу-хау» 14 березня виклала в мережу Youtube Вікторія Мірошниченко, інформує УНІАН.

Зокрема, на відео, знятого пасажиром автомобіля, видно, як бригада робітників здійснює на автодорозі аварійний ямковий ремонт значно пошкодженого дорожнього покриття. Один із робітників при цьому поливає дорогу смолою із чайника, що викликало бурхливу реакцію як автора відео, так і водія.

Один із робітників при цьому поливає дорогу смолою із чайника.

На запитання, хто дав команду так ремонтувати дорогу, чоловік відповідає: «Поливаю». При цьому дізнатися хто старший у цій бригаді водію не вдалося.

Місцеві ЗМІ зазначають, що відео було зняте на регіональній дорозі Р-65 на ділянці між містами Шостка та Глухів Сумської області.

На офіційному сайті Служби автомобільних доріг у Сумській області повідомляється, що в регіоні тривають аварійні роботи з ліквідації ямковості на автодорогах державного значення.

«На замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області підрядними організаціями продовжуються роботи з аварійної ліквідації ямковості та деформацій покриття проїзної частини автомобільних доріг , які виникли внаслідок коливання температури повітря в зимовий період (часті переходи через 0˚С). Тривають вони, здебільшого, на ділянках доріг, які тривалий час не ремонтувалися… На дорогах Сумської області роботи з аварійного ямкового ремонту проводяться холодним асфальтобетоном», – йдеться у повідомленні.

За даними сайту відомства, проведення аварійних робіт на автодорозі Р-65 здійснювалося 13 березня із залученням бригади однієї з підрядних організацій, які працювали на дорогах загального користування державного значення.

Довідка. Автошлях Р-65 – автомобільний шлях регіонального значення на території України. Пов’язує два митних переходи української держави – Миколаївку та Катеринівку. Проходить територією Чернігівської та Сумської областей через Миколаївку (пункт пропуску), Семенівку, Новгород-Сіверський, Шостку, Глухів, Катеринівку (пункт контролю).

 

Telegram Channel