Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівненському спідвею – 60

Cезон відкривається 21 квітня.

Фото: «Клуб вболівальників рівненського спідвею».

Рівненському спідвею – 60

На Рівненщині готуються до ювілейного спідвейного сезону. У 2019-му цьому виду спорту  там виповнюється 60 років. Як пам’ятає старше покоління, в радянські часи Рівне було «спідвейною столицею». Тут проводили  турніри світового та європейського рівнів. А місцевому мототреку не було рівних у тодішньому  СРСР

Про це, зокрема, а також про початок нового спортивного сезону йшлося на першому засіданні оргкомітету з підготовки і відзначення цієї пам’ятної дати, в якому взяли участь керівники області і міста Рівного, «Клубу вболівальників рівненського спідвею», спідвеїсти, представники громадськості.

Вони також обговорили календар змагань і підписали спільний план заходів до ювілею рівненського спідвею. Документ містить перелік подій та акцій, що будуть проведені упродовж цього  року.

 Зокрема, перед стадіоном «Мототрек» встановлять пам’ятний знак «Скульптура спідвеїсту» та архітектурний пам’ятний знак «Я люблю спідвей».

Зокрема, перед стадіоном «Мототрек» встановлять пам’ятний знак «Скульптура спідвеїсту» та архітектурний пам’ятний знак «Я люблю спідвей». А в міському парку культури і  відпочинку імені Тараса Шевченка – оригінальний відреставрований мотоцикл.

 

Закуплять також нову техніку, зокрема, поливну машину. Її будуть використовувати під час тренувань і змагань. Адже цей, ювілейний сезон, який відкриється 21 квітня, обіцяє бути напруженим і багатим на події на Рівненському мототреку.

Крім спортивних змагань на Рівненському мототреку останнім часом виступають провідні артисти вітчизняної і зарубіжної естради, проводять  інші спортивні і культурно-мистецькі заходи. А наприкінці цього сезону там презентують відеофільм і фотоальбом, присвячені 60-річчю рівненського спідвею.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel