Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Туристи громади – переможці змагань «Lutsk Оpen 2019»

Бажаємо нових досягнень!

Боратинська сільська рада.

Туристи громади – переможці змагань «Lutsk Оpen 2019»

Продовжується сезон весняних стартів зі спортивного орієнтування. Цими вихідними  спортсмени з Боратина та Променя вийшли на старт Відкритого Кубка міста Луцька зі спортивного орієнтування «Lutsk Оpen 2019»

В лісовому масиві поблизу селища Цумань Ківерцівського району разом з волинянами боротьбу за першість вели також спортсмени Рівненщини, розповідає сайт Боратинської сільської ради.

Родзинкою заходу було те, що спортсмен  мав можливість  на свій розсуд вибрати одну з чотирьох дистанцій, які були сплановані по принципу «від простого до складного». Вік спортсменів в цьому випадку не враховувався. Отож, цікаво було спостерігати хто переможе – зрілість і досвід, чи молодість і наполегливість. Як показали результати змагань – спортивна удача посміхається всім. 

 Родзинкою заходу було те, що спортсмен  мав можливість  на свій розсуд вибрати одну з чотирьох дистанцій, які були сплановані по принципу «від простого до складного».

Серед спортсменів громади на цих стартах перемогу святкували Віталій Гнатюкта Катерина Гриневич, друге та третє місце відповідно у Анни Петрушко та Назара Лавренчука. Приємно відзначити, що одним з ініціаторів цих стартів виступив Андрій Марчук з Боратина.

Нагадуємо, що наближаються канікули, насичені цікавими заходами. Для юних орієнтувальників це перш за все будуть старти змагань «Луцька багатоденка», які пройдуть 26-28 березня в паркових зонах обласного центру.

Віталій ГНАТЮК.

Telegram Channel