Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Всесвітній день лісу у національному парку

У приміщенні школи діяла фотовиставка та виставка малюнків на відповідну тематику.

НПП «Прип’ять-Стохід».

Всесвітній день лісу у національному парку

Працівники НПП «Прип’ять-Стохід», взяли участь у екологічній акції «Тиждень Лісу», яка проходила на базі Підкормільського учнівського лісництва

Як повідомляється у «Фейсбуці» НПП «Прип’ять-Стохід», метою даної акції є: вміння розпізнавати рослини, розширювати уявлення учнів про ліс як біосистему, виховувати почуття відповідальності та дбайливе ставлення до природи.

 З учнями першого класу, працівниками парку був проведений урок-мандрівка «Ми у весняному лісі».

У приміщенні школи діяла фотовиставка та виставка малюнків на відповідну тематику. З учнями першого класу, працівниками парку був проведений урок-мандрівка «Ми у весняному лісі». На даному уроці діти ознайомились з тваринним та рослинним світом наших лісів, відгадували загадки та грали екологічні ігри.

З учнями старших класів та учасниками шкільного лісництва був проведений круглий стіл на тему: «Ліси Любешівщини: сучасний стан та вплив людини». Під час круглого столу учні мали можливість почути ряд цікавої інформації про ліс, його роль у нашому житті, та висунули ряд пропозицій щодо раціонального використання та збереження лісу. На завершення даної акції відбувся трудовий десант по прибиранню лісу поблизу школи.

Telegram Channel