Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Коли стадіон стане «лялькою»?

Такий вигляд Рівненський стадіон «Авангард» має нині. Втім уже найближчим часом місцева фірма «Фіалка» обіцяє зробити з нього «ляльку».

Фото: «Рівне-медіа».

Коли стадіон стане «лялькою»?

У Рівному, нарешті, розпочали реконструкцію стадіону «Авангард» після того, як тендер на проведення відповідних робіт виграла місцева фірма «Фіалка». Раніше претенденти, серед яких були і представники Волині, всіляко намагалися зірвати проведення реконструкції головної спортивної арени міста через те, що тендер вигравали не вони

Ось що сказав з цього приводу міський голова Рівного Володимир Хомко: «Нарешті, розпочинається та довгоочікувана подія, надзвичайно важлива. І я не сумніваюсь, що за кілька найближчих років це буде об'єкт №1 у місті Рівному. Для нас він – предмет надзвичайної уваги і контролю. Хочу нагадати, що стадіон зроблений адекватним до розміру міста Рівне. І головне – він універсальний. Тут можна проводити змагання з футболу, легкої атлетики та інших видів спорту.

 До речі, попередня вартість робіт з проведення реконструкції стадіону – майже 200 мільйонів гривень.

Наступного тижня тут буде міністр молоді і спорту Ігор Жданов. Ми з ним домовилися, підпишемо відповідний меморандум. Вся громадськість спортивна буде здійснювати контроль за ходом реконструкції стадіону «Авангард».

До речі, попередня вартість робіт з проведення реконструкції стадіону – майже 200 мільйонів гривень. Цими днями на сесії Рівненської міської ради з місцевого бюджету виділили на це 50 мільйонів гривень.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel