Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Люксембург ми били – треба бити знов!

Вперед, Україно!!!

Фото: УНІАН

Люксембург ми били – треба бити знов!

Тримаємо кулаки за підопічних Андрія Шевченка! – До сьогоднішнього дня збірні України та Люксембургу зустрічалися один з одним тричі, і у всіх випадках "синьо-жовті" виграли з однаковим рахунком - 3:0

Сьогодні в Люксембурзі на стадіоні "Жозе Бартель" відбудеться матч 2-го туру відбірної кампанії Євро-2020 з футболу між збірними Люксембургу та України. Початок - о 21.45 за київським часом, нагадує УНІАН.

Українська команда стартувала у європейській кваліфікації виїзним матчем проти чинного чемпіона континенту Португалії і змогла дати відсіч іменитому супернику на чолі з мегазіркою Кріштіану Роналду. Поєдинок, в якому португальці хоча і мали помітну територіальну перевагу, завершився нулями на табло - і це сталося багато в чому завдяки дуже впевненій грі у воротах першого номера нашої команди Андрія П'ятова.

Загалом, перший впевнений крок у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи підопічні Андрія Шевченка вже зробили, однак тепер цей успіх потрібно підтвердити в грі з набагато більш слабким опонентом - Люксембургом. На відміну від гри у п'ятницю, де "синьо-жовтим" пробачили б будь-який результат, на цей раз вболівальники не зрозуміють команду, якщо вона не здобуде в матчі з футбольним "карликом" три очки.

На відміну від гри у п'ятницю, де "синьо-жовтим" пробачили б будь-який результат, на цей раз вболівальники не зрозуміють команду, якщо вона не здобуде в матчі з футбольним "карликом" три очки.

Що характерно, до сьогоднішнього дня збірні України та Люксембургу зустрічалися один з одним тричі, і у всіх випадках "синьо-жовті" виграли з однаковим рахунком - 3:0.

Втім, легкої прогулянки на цей раз може і не статися. У п'ятницю збірна Люксембургу піднесла міні-сенсацію, обігравши вдома Литву - 2:1, і, враховуючи нічию в Лісабоні, саме Люксембург став сенсаційним лідером групи після першого туру! На хвилі ейфорії команда з крихітної держави цілком здатна попсувати нерви українській збірній і знову зачепитися за очки.

На грі Люксембург - Україна працюватиме суддівська бригада з Фінляндії. Головним арбітром зустрічі призначений Маттіас Гестраніус. На лініях йому будуть допомагати Ян-Петер Аравірта і Мікко Алакаре. Четвертий арбітр - Петрі Вильянен. 

Букмекери називають фаворитами матчу Люксембург - Україна підопічних Андрія Шевченка. Авторитетна контора William Hill виграш господарів поля оцінює коефіцієнтом 9,50, нічию - 4,60, а перемогу українців - 1,35. 

Пряму трансляцію матчу Люксембург - Україна, що розпочнеться о 21.45 за київським часом, можна дивитися на телеканалах «Україна» і «Футбол 1».

Нагадаємо календар матчів збірної України у відборі Євро-2020. Після поєдинку з Люксембургом "синьо-жовті" проведуть ще шість ігор - чотири вдома і дві на виїзді: 

2 тур. Люксембург - Україна, 25 березня 2019

3 тур. Україна - Сербія, 7 червня 2019

4 тур. Україна - Люксембург, 10 червня 2019

5 тур. Литва - Україна, 7 вересня 2019

6 тур. Україна - Литва, 11 жовтня 2019

7 тур. Україна - Португалія, 14 жовтня 2019

8 тур. Сербія - Україна, 17 листопада 2019

Telegram Channel