Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як землевласникам захистити свої права на Волині

Рейдерство — серйозна проблема.

Волинь-нова

Як землевласникам захистити свої права на Волині

Обговорювали на засіданні антирейдерського аграрного штабу

В роботі взяли участь начальник головного територіального управління юстиції області Антон Кустик, начальник Управління державної реєстрації Ольга Семенюк, представники обласної держадміністрації, Національної поліції, Держгеокадастру та Департаменту агропромислового розвитку. На засіданні було обговорено звернення одного з агровиробників щодо спірного використання його земельних ділянок.

 Повідомляємо, що у разі рейдерських спроб захоплення вашої землі чи урожаю, ви можете звернутися за телефонами гарячої лінії оперативного штабу із забезпечення прав та свобод землевласників та землекористувачів та їх майнових прав на посіви

Так, керівнику агропідприємства було надано правові консультації щодо запобігання незаконному захопленню земель, а також члени аграрного штабу отримали окремі доручення задля врегулювання конфліктної ситуації.

Повідомляємо, що у разі рейдерських спроб захоплення вашої землі чи урожаю, ви можете звернутися за телефонами гарячої лінії оперативного штабу із забезпечення прав та свобод землевласників та землекористувачів та їх майнових прав на посіви:

(066)289-90-45, (0332)78-47-90 - Головне територіальне управління юстиції у Волинській області;

(0332)24-99-96 - департамент агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації.

Telegram Channel