Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьк став чистішим (Фото)

На толоку шикуйсь!

фото: Олександра ПІЛЮКА

Луцьк став чистішим (Фото)

Студенти та працівники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки взяли участь у загальноміській акції «Ековесна–2019»

Білили дерева, бордюри, прибирали сміття та гілля на територіях, що закріплені за закладом вищої освіти.

Факультети іноземної філології та фізичної культури, спорту та здоров’я прибирали територію прибережної смуги річки Сапалаївка та навколо стадіону. Студенти факультетів економіки та управління, педагогічної освіти та соціальної роботи та юридичний факультет наводили лад у Ботанічному саду «Волинь», що на вул. Потебні.

Білили дерева, бордюри, прибирали сміття та гілля на територіях, що закріплені за закладом вищої освіти.

Для прибирання території біля мосту на вул. Ковельській і поблизу навчального корпусу F свої зусилля об’єднали представники факультетів психології та соціології, культури та мистецтв і Коледжу технологій, бізнесу та права.

Молодь, яка навчається на факультетах філології та журналістики, міжнародних відносин та інформаційних систем, фізики та математики зібралися біля студентського містечка (вул. Володимирська, 1). Завдяки їхній дружній і злагодженій праці ця територія тепер чиста.

Дякуємо усім небайдужим та активним студентам і працівникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які долучилися до акції. Завдяки вам наше місто стало чистіше!

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel