Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що розповіла лучанам редактор «Малятка»?

Письменниця також поділилась з аудиторією своїми спогадами з дитинства та сокровенною любов’ю до рідного міста Луцьк.

Людмила ГОЛОД

Що розповіла лучанам редактор «Малятка»?

У Луцькій центральній міській бібліотеці для дорослих відбулась зустріч з українською дитячою письменницею, літературним редактором журналу «Малятко» Оксаною Кротюк

У рамках проекту «Літературні відкриття» в Луцькій центральній міській бібліотеці для дорослих відбулась зустріч педагогів-вихователів та бібліотекарів міста з українською дитячою письменницею, літературним редактором журналу «Малятко», авторкою власного проекту на українському радіо «Великий світ малого читача» Оксаною Кротюк

Ведуча заходу, провідний бібліотекар Надія Шатрова, представила присутнім шановану гостю, ознайомила з її біографією та творчим доробком.

Авторка низки збірок для дітей «Неслухняне левеня», «Найкраща земля», «Чорне море синій кит», зауважила, що проблема дитячої літератури в країні чи не найголовніша в аспекті книгодрукування, адже діти є нашим майбутнім і надзвичайно важливо знати до них правильний підхід і правильно подати ту чи іншу інформацію.

Письменниця також поділилась з аудиторією своїми спогадами з дитинства та сокровенною любов’ю до рідного міста Луцьк, повідала про свої мрії, плани, захоплення та літературні вподобання. 

Оксана Кротюк надзвичайно цікаво, змістовно та багатогранно представила присутнім свої книги, ознайомитись із якими всі мали можливість переглянувши книжкову виставку «Чарівниця дитячих сердець». Письменниця також поділилась з аудиторією своїми спогадами з дитинства та сокровенною любов’ю до рідного міста Луцьк, повідала про свої мрії, плани, захоплення та літературні вподобання.

Бесіда-діалог відбулась в затишній та невимушеній атмосфері і залишила по собі лише позитивні спогади та емоції.

Людмила ГОЛОД, повідомила виконувач обов’язків директора Луцької міської централізованої бібліотечної системи

Бесіда-діалог відбулась в затишній та невимушеній атмосфері.
Бесіда-діалог відбулась в затишній та невимушеній атмосфері.

 

 

Telegram Channel