Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
За жіночу збірну Кувейту з хокею грають одразу п’ятеро сестер, серед яких - трійнята

Трійнята Аїша, Маріам і Сарта(1990 р.н) та їхні сестри Равана (1997) і Халда (2002 є частиною першої в історії жіночої команди Кувейту в змаганні IIHF

Міжнародна федерація хокею.

За жіночу збірну Кувейту з хокею грають одразу п’ятеро сестер, серед яких - трійнята

Кувейт має унікальний склад жіночої збірної з хокею, до якого входять одразу п’ятеро сестер

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF), передає zik.ua.

«Трійнята Аїша, Маріам і Сара були першими дітьми в родині Алдаулі, які народилися 8 травня 1990 року. Сім’я зросла до п’яти дочок з народженням Равани (1997) і Халди (2002). І всі вони є частиною першої в історії жіночої команди Кувейту в змаганні IIHF», – йдеться в повідомленні.

У Федерації хокею Кувейту наразі зареєстровано 530 гравців, 203 з яких - жінки.

Жіноча збірна Кувейту з хокею була створена два роки тому. Після кількох тренувальних таборів 2019 року вона зараз проводить свій перший турнір – Азіатський кубок виклику, який проходить в Абу-Дабі. У Федерації хокею Кувейту наразі зареєстровано 530 гравців, 203 з яких є жінки.

А жіноча збірна України зі стовідсотковим результатом закінчила відбір до Дивізіону II В чемпіонату світу-2020. Таким чином, українки в наступному сезоні виступлять в групі В другого дивізіону. Наші потенційні суперники – Тайвань, Хорватія, Ісландія, Нова Зеландія, Румунія і Туреччина. Остаточний склад учасників Дивізіону II В сезону-2020 визначиться наприкінці квітня нинішнього року.

Telegram Channel