Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дружину Зеленського внесли в базу «Миротворця»

Коли звучить Гімн України, треба… цілуватися.

Фото «Високий замок».

Дружину Зеленського внесли в базу «Миротворця»

Не виключено, що вона йде із Facebook

Сайт «Миротворець» вніс дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського у свою базу через те, що 2014 року вона перепостила на сторінці в Facebook публікацію російських ЗМІ, які просили за винагороду надсилати інформацію про переміщення українських військ.

«Інформатор бойовиків НВФ. Після того, як інформація про пособництво поширилася 20.04.2019, сторінку видалила», – йдеться на сайті «Миротворця». Про це повідомляє  «Українська правда».

Перед цим користувачі Facebook обурювалися з приводу перепосту Зеленською в 2014 році публікації російського пропагандистського ресурсу LifeNews.

«Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів», – йшлося в пості, до якого дружина нинішнього кандидата в президенти не додавала власного коментаря.

«Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів», – йшлося в пості, до якого дружина нинішнього кандидата в президенти не додавала власного коментаря.

Водночас після того, як у мережі почало поширюватися обурення перепостом, пост Зеленської за 2014 рік був видалений з її сторінки, однак лишився в архіві.

Сама Олена Зеленська у переписці з кореспондентом «Української правди» фактично відмовилася коментувати свій давній пост, попросивши «не сприяти розгону цієї «новини».

Відтак пост, про який мова, зник зі стрінки Олени Зеленської.

Пізніше з’явилося її пояснення (звісно, на «общєпрінятом») на сторінці у соцмережі, що, мовляв, вона «не знала усіх технічних особливостей Facebook». Про це знову інформує «Українська правда».

«Чий пост я репостила, вже не згадаю. Когось з друзів... Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання – залишити. ... Не до цих знань було у ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося в країні, що відібрали Крим, це не вкладалося у голові, було страшно, що починається війна», – зазначила вона.

Також Зеленська закликала відвідати її сторінку у Facebook, «подивитися, про що і що писала тоді, що репостила, над чим роздумувала» і додала, що цим повідомленням, можливо «і попрощається з Facebook».

Telegram Channel