Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцькі «Бешкетники» побували у Львові на театральному «Коловороті»

Юні актори отримали диплом та пам’ятні сувеніри з символікою театрального фестивалю «Коловорот».

Фото зі сторінки у Фейсбуці

Луцькі «Бешкетники» побували у Львові на театральному «Коловороті»

4 травня дитяча театральна студія «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька брала участь у театральному фестивалі «Коловорот» в місті Львові

Організували фестиваль дитячі клуби Шевченківського району Львова за підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради.
Фестиваль відбувався у Львівському академічному обласному театрі ляльок. Паралельно на двох різних майданчиках театру відбувалися майстер-класи з ляльковедення, акторської майстерності, співу, тренінги з театральної і пластичної імпровізації.

«Біда навчить», вразила глядачів новим баченням казки Лесі Українки, емоційною грою маленьких акторів, яскравими образами персонажів, влучним розкриттям повчального змісту твору.


 

Різнопланова фестивальна програма була насичена виставами дитячих колективів з Львова, Києва, Ужгорода та Луцька. СтуДія "Бешкетники" (керівник Вадим Хаїнський) виступила на сцені з виставою «Біда навчить», вразила глядачів новим баченням казки Лесі Українки, емоційною грою маленьких акторів, яскравими образами персонажів, влучним розкриттям повчального змісту твору.

Також учасники студії «Бешкетники» разом продемонстрували неабияку активність, взяли участь у майстер-класах та переглянули всі вистави.
На фестивалі працювала група «Професійних глядачів», влучні рекомендації яких мотивували на вдосконалення та подальший розвиток.

 

Фестивальний день завершився обговоренням вистав, під час якого керівники колективів обмінялися своїми враженнями та вислухали конструктивний аналіз від театрознавця Уляни Рой.

Окрім яскравих вражень і нового досвіду юні актори отримали диплом та пам’ятні сувеніри з символікою театрального фестивалю «Коловорот».

 
 
 
Telegram Channel