Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Оркестр військових льотчиків свої виступи на Волині розпочав у Локачах

Концерт відбувся у рамках проекту «Армія з народом».

Волинський обласний військовий комісаріат.

Оркестр військових льотчиків свої виступи на Волині розпочав у Локачах

Заплановано п'ять концертів Центру Повітряних сил Збройних Сил України

В рамках проведення Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Армія з народом» Центр військово-музичного мистецтва Повітряних сил Збройних Сил України з 7 до 9 травня 2019 року покаже свою концертну програму у містах і селищах нашої області.

Вчора відбувся перший виступ у селищі Локачі, у районному Будинку культури. Крім цього, музиканти виступлять у Рожищах, Луцьку, у селі Підгайці Луцького району та Володимирі-Волинському.

 Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил України сформовано 1 липня 2006 року на базі оркестру Повітряних Сил Збройних Сил України в місті Вінниця.

Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил України сформовано 1 липня 2006 року на базі оркестру Повітряних Сил Збройних Сил України в місті Вінниця. За роки існування колектив неодноразово брав участь у фестивалях як в Україні, так і за її межами, гідно представляючи нашу державу у Німеччині та Франції.

Артисти на високому професійному рівні гідно виконують завдання щодо естетичного, культурного та військово-театралізованого виховання особового складу Збройних Сил України та жителів України.

У складі Центру функціонують два великих творчих колективи, кожен з яких має свою багату творчу біографію, це військовий оркестр та ансамбль пісні й танцю, інформує на своїй сторінці у Фейсбук Волинський обласний військовий комісаріат.

Джерело: Волинський обласний військовий комісаріат.
Telegram Channel