Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцькому районі залишилося лише 7 ветеранів, які воювали у Другій світовій війні

Говорили як живуть сьогодні ветерани

Ніна Коструба

У Луцькому районі залишилося лише 7 ветеранів, які воювали у Другій світовій війні

У Луцькій райдержадміністрації відбулася зустріч голів рад ветеранських організацій

Напередодні Дня пам’яті й примирення та 74-ї річниці Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні вони зібралися, щоб поговорити про наболіле — реформи, соціальний захист, участь громадських організацій в житті місцевих громад. На заході були присутні голова районної ради Валентин Приходько, представники райдержадміністрації та управління соціального захисту населення.

Шкода, що за станом здоров’я багато очільників сільських ветеранських організацій не змогли приїхати. Але тих, які прибули, не засмутила навіть примхлива дощова погода. Представники влади відповіли на їхні запитання, подякували за мужність, побажали здоров’я і добра.

Шкода, що за станом здоров’я багато очільників сільських ветеранських організацій не змогли приїхати. Але тих, які прибули, не засмутила навіть примхлива дощова погода.

Голова районної ради ветеранів Юрій Сургент констатував, що з кожним роком ветеранів, які безпосередньо брали участь у бойових діях під час Другої світової війни, стає все менше. На сьогодні в Луцькому районі їх проживає лише семеро.

Ніна КОСТРУБА

Telegram Channel