Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські туристи підкорюють Україну

Бажаємо нових здобутків!

Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій.

Волинські туристи підкорюють Україну

Обласний Центр туризму, спорту та екскурсій прозвітував про успіхи

Про це повідомляється у «Фейсбуці» установи:

«Ні дня без перемоги! Волинь знову підкорює Україну!

Завершився конкурс звітів «ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ ЗІ СПОРТИВНИХ ТУРИСТСЬКИХ ПОХОДІВ серед учнівської молоді за 2017-2018 н.р.»  проведений Українським державним центром національно-патріотичного виховання.

Волинь здобула І та ІІ місце на водних просторах та стали призерами в пішохідних походах Карпатами.

Водний похід на байдарках 1 категорії складності від нашого Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій по р. Случ (керівник походу Віталій Заянчуковський, заступник Алла Корнійчук) здобули І місце.

Водний похід на байдарках 3 ступінь складності від КЗ «Міський центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді» (керівник походу Ierko Andrii заступник Олег Черчик) здобули ІІ місце

 Пишаємося нашими туристами!

Пішохідний похід Карпатами 3 ступеня складності Володимир-Волинської ЗОШ 1-Ш ст.№ 5 ім.Анатолія Кореневського, організований Шкрамко Ярославом Ярославовичем приніс їм почесне ІІІ місце.

Пішохідний похід Карпатами 1 категорії складності під керівництвом Иван Тищук (Камінь-Каширська районна станція юних туристів) ввійшов у 5 кращих.

Також у ЗАКЛЮЧНОМУ ЕТАПІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ТУРИСТСЬКИХ СПОРТИВНИХ ПОХОДІВ (суддівство звітів 2018 року) З ВОДНОГО ТУРИЗМУ В ГРУПІ ПОХОДІВ І КАТЕГОРІЇ СКЛАДНОСТІ від Федерації спортивного туризму України отримали ЗОЛОТО команда нашого ЦТСЕ по р. Случ (керівник походу Віталій Заянчуковський та заступник Алла Корнійчук)

Пишаємося нашими туристами! Волинь — як завжди в першості!»

Telegram Channel