Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Юні музиканти на 9 травня показали клас

Справжнє музичне свято!

Торчинська громада.

Юні музиканти на 9 травня показали клас

У Будинку культури селища Торчин відбувся звітний концерт Торчинської дитячої музичної школи — найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів школи, їх батьків та викладачів

Про це повідомляється у «Фейсбуці» Торчинської громади:

«Захід зібрав у концертній залі велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Вокальні та інструментальні ансамблі, оркестр, хор, солісти та дуети – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з усіма музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи, та усіма її художніми колективами. Звітний концерт музичної школи подарував глядачам зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями регіональних, обласних та всеукраїнських конкурсів виконавської майстерності. Їх виступи не залишили байдужими жодного глядача.

 Кращі учні та вчителі школи були нагороджені подяками.

Варто зауважити, що цей захід став яскравою кульмінацію у низці багатьох цікавих подій, які тривали у цьому популярному мистецькому закладі впродовж навчального року. Про це зауважила, звертаючись до присутніх, Ольга Лукащук, начальник гуманітарного відділу Торчинської селищної ради.

Кращі учні та вчителі школи були нагороджені подяками. На завершення заходу директор ДМШ, Ярослав Найда, подякував усім учасникам заходу та побажав дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — добра, злагоди, миру і добробуту.

Telegram Channel