Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцьк запрошує на відкриття туристичного сезону - 2019

Буде весело і Луцько!

Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради

Луцьк запрошує на відкриття туристичного сезону - 2019

В п'ятницю 17 травня 2019 року у місті Луцьку з ініціативи управління туризму та промоції міста Луцької міської ради відбудеться офіційне відкриття туристичного сезону

Головним заходом відкриття стане арт-променад «Так звучить Луцьк», який розпочнеться 17 травня о 18.00 від Театрального майдану. Це масштабна подія, що органічно поєднуватиме історичну, культурну, мистецьку і просвітницьку складові. Місто стане живою сценою для виконавців, а його архітектура – довершеними декораціями. Місто гратиме свою симфонію на струнах весни. Будемо слухати найкращі зразки світової музики від класицизму до неофольклоризму, українську музику від бароко до авангарду; почуємо духовий, камерний та симфонічний оркестри, орган, хоровий спів та сольних виконавців. А ще на лучан і гостей міста чекає ексклюзивний перформанс, який готує театр-студія «Гармидер» разом із дитячою театральною студією «ДогориДриґом».

Подібних заходів та творчих експериментів у Луцьку ще не було.

Отож приходьте разом з друзями. Буде душевно і ЛУЦЬКО.

Подібних заходів та творчих експериментів у Луцьку ще не було.

Окрім того в рамках відкриття туристичного сезону 18 травня Центр туристичної інформації та послу дарує безкоштовні екскурсії для усіх поціновувачів історії Луцька.

о 12.00 ‒ загальнооглядова англомовна екскурсія Старим містом «Lutsk ‒ discover the pleasure»;
о 14.00 ‒ велоекскурсія Луцьком;
о 15.00 ‒ квест «Упізнай Луцьк»;
о 17.00 ‒ тематична екскурсія «Імена Луцька»;

19 травня в Центрі туристичної інформації та послуг о 12.00 відбудеться презентація нового подарункового фотоальбому “Луцьк”, а також в рамках відзначення 590-ї річниці З'їзду європейських монархів дві просвітницькі лекції: - о 14.00 - «Музика та музиканти на з'їзді монархів у Луцьку в 1429 році (реконструкція)», о 15.00 ‒ «Музичне повсякдення Волині (середина XVI – початок XVII століть)».

А також протягом чотирьох днів з 16 по 20 травня на відкритті туристичного сезону в рамках прес-туру у Луцьку перебуватимуть представники ЗМІ з інших міст України, а також Литви, Польщі та Білорусі.

Telegram Channel