Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку розповіли про відповідальне батьківство та муніципальну няню

Правові основи важливо знати з дитинства.

Волинь-нова

У Луцьку розповіли про відповідальне батьківство та муніципальну няню

Фахівці Головного територіального управління юстиції Волині проводять інформаційно-просвітницьку кампанію

У Луцькому районному будинку культури відбулася зустріч представників управління юстиції з викладачами, батьками та вихованцями закладу на тему «Відповідальне батьківство сьогодні - гідне майбутнє завтра».

Юристи також розповіли про те, як скористатися послугою «Муніципальна няня», як отримати податкову знижку на навчання, а також про умови виїзду з дитиною за кордон без згоди одного з батьків.

Під час зустрічі головні спеціалісти відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Олена Андрущак та Надія Соколова ознайомили присутніх з важливою інформаційно-просвітницькою кампанією Міністерства юстиції України, яка спрямована на реалізацію та захист прав дитини щодо належного утримання і безпечного освітнього середовища.

Юристи також розповіли про те, як скористатися послугою «Муніципальна няня», як отримати податкову знижку на навчання, а також про умови виїзду з дитиною за кордон без згоди одного з батьків. Правники поінформували про щомісячну грошову допомогу на дітей з серйозними діагнозами та порядок виплати аліментів, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Telegram Channel