Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Шацькі лісівники «взули» цуманських, неначе Аргентина – Ямайку (фото)

Попри розгромний рахунок, на полі панувала дружня атмосфера.

Фото: Шацький національний природний парк

Шацькі лісівники «взули» цуманських, неначе Аргентина – Ямайку (фото)

Стартував новий сезон «Кубка лісівників Волині з футболу»

Напередодні, 12 травня, стартував новий сезон «Кубка лісівників Волині з футболу» серед колективів державних лісогосподарських підприємств.

Команда Шацького НПП цьогоріч вперше бере участь у чемпіонаті. Стартову гру працівники парку зіграли з ДП «Цуманське ЛГ» на стадіоні футбольної слави цуманчан.

Обидві команди демонстрували хоробрість і майстерність, атакуючи по черзі ворота супротивників. У підсумку 5:0 на користь команди Шацького НПП. 

З перших хвилин зустрічі нападники Шацького НПП перехопили ініціативу і вже на 3-й хвилині забили перший гол у ворота цуманських лісівників. Обидві команди демонстрували хоробрість і майстерність, атакуючи по черзі ворота супротивників. У підсумку 5:0 на користь команди Шацького НПП. 

За підсумками гри голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк вручив призи кращим гравцям. У команді Шацького НПП нагороду отримав Володимир Кубай (чотири забиті голи). 

Після матчу директор Шацького парку, Марія Христецька, зазначила, що подібні змагання необхідно проводити якомога частіше, бо вони не лише пропагують здоровий спосіб життя, але й згуртовують колектив.

Telegram Channel