Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Черкащині викрили 38-річного чоловіка, який змушував дружину і 15-річну доньку зніматися в порно (фото)

Яке ж ти дурило!

Фото: cyberpolice.gov.ua

На Черкащині викрили 38-річного чоловіка, який змушував дружину і 15-річну доньку зніматися в порно (фото)

Ще й застосовував фізичну силу

Правоохоронці викрили жителя Черкаської області у виготовленні порнографічних фото за участю власної дружини та 15-річної доньки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Департаменту кіберполіції України.

"З проханням про допомогу до кіберполіції звернулася 15-річна дівчинка й розповіла, що батько примушував її роздягатися на камеру, застосовуючи фізичну силу. Отримані фото він передавав третім особам й розміщував в соцмережах.

З проханням про допомогу до кіберполіції звернулася 15-річна дівчинка й розповіла, що батько примушував її роздягатися на камеру, застосовуючи фізичну силу. Отримані фото він передавав третім особам й розміщував в соцмережах.

За фактом розбещення неповнолітніх поліція відкрила кримінальне провадження.

Під час досудового розслідування співробітники кіберполіції встановили: дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року, 38-річний батько дівчинки, застосовуючи фізичну силу, змушував її роздягатися і демонструвати статеві органи з метою поширення фото в мережах. Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину, матір дівчинки.

Після обшуку за місцем проживання чоловіка на носіях інформації були виявлені фото- і відеоматеріали порнографічного змісту.

Слідство у справі триває. Дівчинка зараз перебуває під наглядом фахівців.

Telegram Channel