Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У громаді змагалася сотня туристів

Серйозні випробування.

Боратинська сільська рада.

У громаді змагалася сотня туристів

Баїв активно долучився до туристської роботи. Поблизу місцевої школи відбулися змагання зі спортивного туризму «Баїв-2019»

Як повідомляється на сайті Боратинської сільської ради, участь у заході взяли близько 100 спортсменів з Баєва, Боратина, Променя, Гіркої Полонки та міста Луцька.

 

Учасники змагалися на дистанціях пішохідного та велосипедного  туризму, демонстрували свою вправність у  змаганнях «Лабіринт» та «Смуга перешкод». До слова, потрібно відмітити велику роботу в цьому напрямку завідувача відділом Центру туризму, спорту та екскурсій Олега Черчика, який з вересня минулого року веде гуртки на базі місцевої школи.

 Вже незабаром, 17 травня, на базі Боратинського спорткомплексу та місцевої школи відбудуться старти змагань зі спортивного орієнтування.

У ході напруженої боротьби перемогу в змаганнях з пішохідного туризму святкували Костянтин Сусь, Ульяна Пась, Діана Єфімова, Анна Кривич (Гірка Полонка), Максим Дармовіс (Боратин), Сергій Стричинець (Промінь). Найкращі результат на дистанції велотуризму в Маргарити Яриз, Богдана Шмиги (Промінь), Богдани Лавренчук (Боратин), Ярослава Войтовича, Станіслава Колотюка (Команда «Сокіл), Діани Єфімової (Гірка Полонка).

 

Усіх переможців та призерів змагань відзначили дипломами школи, окрім того, усі спортсмени отримали диплом учасника Всесвітнього дня орієнтування, який щороку проводиться у світі з метою популяризації цього виду спорту.

Вже незабаром, 17 травня, на базі Боратинського спорткомплексу та місцевої школи відбудуться старти змагань зі спортивного орієнтування. Кожен учасник отримає пам’ятний диплом з нагоди Всесвітнього Дня орієнтування. Тож запрошуємо усіх охочих долучитися до спортивного дійства.

Віталій ГНАТЮК.

Telegram Channel