Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Наболіло людям, тому й вийшли на акцію протесту»

Як жити при бездоріжжі?

Фіртка

«Наболіло людям, тому й вийшли на акцію протесту»

Так сказав сільський голова Пнівненської сільської ради Камінь-Каширського району Сергій Ковальчук з приводу того, що його односельчани вирішили перекривати дорогу від Седлища до Каменя-Каширського

Акція почалася вчора і продовжуватиметься сьогодні. — Дорога на балансі служби автомобільних шляхів, — розповів сільський голова. — Ще у 2012 році починали її ремонтувати. І від Седлища до Пнівного вона була більш менш підрихтована. А до Каменя-Каширського уже «не дотягнули».

Вчора більше сотні чоловік безперервно ходили по пішохідному переході у селі Пнівне, не пропускаючи автомобілів. І сьогодні їх буде не менше, бо пнівненчани не бачать іншого виходу, як привернути увагу до своєї проблеми.

Декілька років навіть ямковий ремонт не проводився. Тому-то торік восени люди вже заявляли про свій протест. Тоді їх нібито почули. Але закінчилося тим, що шляховики привезли декілька машин асфальту, замостили більші ями — на цьому й закінчилося. Після зими все знову висипалося — ні проїхати, ні пройти. За словами сільського голови згадана дорога мала бути включена у поточний середній ремонт в нинішньому році. Але прийшла відповідь з Кабінету Міністрів що на це... немає грошей. А як людям жити при такому бездоріжжі?

Це питання і вивело їх знову на акцію протесту. Вчора більше сотні чоловік безперервно ходили по пішохідному переході у селі Пнівне, не пропускаючи автомобілів. І сьогодні їх буде не менше, бо пнівненчани не бачать іншого виходу, як привернути увагу до своєї проблеми.

Telegram Channel