Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Книжковий простір у Дніпрі

Організатори обіцяють, що дійство буде цікавим.

«Днепр Час».

Книжковий простір у Дніпрі

21-23 червня у місті відбудеться ІІ Міжнародний книжковий фестиваль Book Space

Цього року він пройде на новій локації – Фестивальному причалі, що на Січеславській Набережній, повідомляє портал «Днепр Час».

Захід є частиною програми «Культурна столиця». Протягом трьох днів на Book Space можна буде не лише ознайомитися з книжковими новинками, придбати літературу, а й поспілкуватися з письменниками, редакторами, видавцями, журналістами. Серед відомих гостей – британський журналіст Девід Патрикаракос, письменники Ірена Карпа, Юрій Андрухович, Оксана Забужко, Сергій Жадан та інші.

Арт-директорка фестивалю Вікторія Наріжна розповіла: якщо минулого року темою заходу була трансформація, то для цьогорічного фестивалю обрано більш сміливу та іронічну тему, яка розвиває попередню, – «Нові форми життя».

 Вхід на міжнародний книжковий фестиваль Book Space-2019 вільний.

Традиційно одним із найбільших майданчиків фестивалю буде видавничий ярмарок.

«Цього року до нас завітає значно більше видавництв. Якщо торік їх було близько 70, то нині маємо підтвердження участі вже від понад 90 видавництв. З них близько 20 – так звані маленькі видавництва, тобто ті, що спеціалізуються на якійсь темі або тільки-но почали свою діяльність. Таким чином виконуємо одну з місій книжкового фестивалю – максимально підтримувати молодих авторів, видавців. Буде й зона коміксів, як окремого жанру літератури. Там теж будуть цікавинки», – сказала кураторка української програми Алла Рибицька.

Як і минулого разу, на книжковому фестивалі організують окрему дитячу програму розважально-освітнього характеру. Також буде поетична, музична програма, а на завершення організатори підготували сюрприз – захід, під час якого література незвично поєднається із сучасною музикою.

Вхід на міжнародний книжковий фестиваль Book Space-2019 вільний. Із детальною його програмою незабаром можна буде ознайомитися на офіційній веб-сторінці проекту: https://bookspacefest.com

Telegram Channel