Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Любомлі засяяли «Зірки над Бугом»

Переможці та призери у кожній категорії отримали іменні дипломи та подарунки.

Кордон

У Любомлі засяяли «Зірки над Бугом»

Цього разу участь у пісенному конкурсі зголосилися взяти 23 учасники

Головна мета цього пісенного конкурсу, який на теренах Любомльщини проводиться вже понад два десятиліття — виявити таланти серед шкільної молоді. Багато з його переможців і призерів пов’язав своє життя з піснею, та сценою. Про це пише Кордон.

Традиційно кращих визначали за віковими категоріями. Отож, серед наймолодших (вікова категорія 7-8 років) третє місце посіла Діана Пілюгіна (Бірківський СБК), друге — Аліса Федіна(Любомльський ЗЗСО № 2) а найкращою виявилася Валерія Корнелюк з цього ж навчального закладу.

Переможці та призери у кожній категорії отримали іменні дипломи та подарунки.

У віковій категорії 9-10 років не було рівних Максиму Кратюку (Городненський СБК). Друга сходинка і третя сходинки дісталися вихованцям міського ЗЗСО № 2 Анастасії Оніщук і Ярославу Хомичу.

Серед 12-13-річних найкращою стала Анна Шевчик (ЗОШ №2), учениця цього ж закладу Дарина Чуб посіла друге місце, третє — Софія Шахраюк (Бірківський СБК).

У найстаршій віковій категорії (14-16 років) третім став Богдан Лукашук (Згоранський СБК), другою — Юлія Сахарук (Вишнівська ОТГ), а перемогу здобула Валентина Клекоцюк, яка представляла професійний ліцей.

Переможці та призери у кожній категорії отримали іменні дипломи та подарунки. Також подарунки і дипломи за участь отримали всі, хто иступав тго дня на сцені.

Telegram Channel