Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шестикласники Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького подалися у Робінзони та Колумби (фото)

Класно бути гімназистами!

Фото: Волинська обласна бібліотека для дітей

Шестикласники Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького подалися у Робінзони та Колумби (фото)

Вони здійснили літературну мандрівкою країною Мудрості

Світ дитячих захоплень… Який він різнобарвний і різноманітний. Як хочеться все побачити і пізнати, досягти найвищих гірських вершин і опуститися в найпотаємніші глибини морів і океанів, оселитися, як Робінзон на безлюдному острові і, як Колумб, відкрити нові незвідані землі.

Діти брали участь в інтелектуальній грі "Двобій інтелекту", складали вірші, прислів’я, розгадували ребуси та поринули у справжній світ дитинства. 

Учні 6-А класу Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького сьогодні разом із завідувачем сектору читального залу Волинської обласної бібліотеки для дітей Тетяною Камінською здійснили літературну мандрівкою країною Мудрості. Шлях був цікавим й водночас складним. Школярам довелось доклали багато зусиль, щоб збагнути та відчути різноманітність життя, яке вирує в цій країні. Діти брали участь в інтелектуальній грі "Двобій інтелекту", складали вірші, прислів’я, розгадували ребуси та поринули у справжній світ дитинства. 

Кожен мав можливість стати найерудованішим читачем та показати знання, які здобули завдяки книзі та своїй наполегливості.

Telegram Channel