Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Творчо обдарованих дітей нагородили грошовими преміями та оваціями

"Сьогоднішня нагорода - це результат щоденної праці протягом тривалого часу, яка потребує терпіння та наполегливості".

Луцька міська рада

Творчо обдарованих дітей нагородили грошовими преміями та оваціями

Щорічна мистецька рейтингова акція “Овація” зібрала у Палаці культури Луцька лауреатів мистецьких конкурсів та фестивалів, учнів початкових спеціалізованих навчальних закладів та учасників творчих колективів навчальних закладів міста напередодні Міжнародного дня захисту дітей

Переглянути кращі концертні номери талановитої молоді нашого міста прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Відзнаки кращим вихованцям та художнім колективам навчальних закладів вручив радник міського голови Ігор Поліщук. Він наголосив, що хоч і не всі стануть професійними музикантами, та заняття мистецтвом допоможе сформувати особистість, розширить кругозір. Він подякував викладачам, які вкладали душу у розвиток творчих здібностей вихованців. 

Семеро лауреатів отримали мистецькі премії міського голови у сумі 5 тисяч гривень. Ще 48 учасників отримали грошові премії у розмірі 1000 грн. 

- Сьогоднішня нагорода - це результат щоденної праці протягом тривалого часу, яка потребує терпіння та наполегливості. Окрема подяка й батькам, які підтримують дітей у прагненні відвідувати музичні та художні школи, аби розвиватися гармонійно та всесторонньо”, - наголосив Ігор Поліщук.

До привітань долучилася й Тетяна Гнатів, висловивши подяку представникам влади за підтримку та допомогу в організації культурно-мистецьких заходів, покращення матеріально-технічної бази шкіл естетичного виховання. За її словами, мистецькі школи міста Луцька мають надзвичайно високий рейтинг серед аналогічних закладів в Україні.

Цьогоріч лауреатами різноманітних всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів стали 654 учні. За окремими номінаціями було визначено семеро лауреатів, які отримали мистецькі премії міського голови у сумі 5 тисяч гривень. Ще 48 учасників отримали грошові премії у розмірі 1000 грн.

 
 
Telegram Channel