Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Співай за мрію»: сьогодні оголосять переможців конкурсу і чиясь мрія здійсниться

Фіналістів обирали глядачі шляхом голосуванням у Facebook.

Волинь-нова

«Співай за мрію»: сьогодні оголосять переможців конкурсу і чиясь мрія здійсниться

 1-2 червня на Театральному майдані Луцька відбудеться гала-концерт учасників обласного телевізійного пісенного конкурсу «Співай за мрію». Початок святкового дійства 1 червня  о 13 годині

Організаторами конкурсу «Співай за мрію» є Телерадіокомпанія «Аверс», Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» та Департамент культури Луцької міської ради.

 Стартував конкурс 1 листопада 2018 року. Упродовж семи місяців усі охочі школярі Волині демонстрували свої таланти на телеканалі Аверс.

Всього участь у конкурсі взяли 119 юних волинян. Згідно з Положенням про конкурс фіналістів обирали глядачі шляхом голосуванням у Facebook. Конкурсант, який набрав найбільше лайків отримає путівку в Міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель».  Діти, які посіли 2-ге й 3-тє місця отримають цінні призи.

На конкурсантів чекає приємний сюрприз: організатори провели окреме оцінювання та визначили ще 4 переможців, які отримають путівки на відпочинок у Міжнародному дитячому центрі «Артек-Буковель.

Цікаві й корисні подарунки отримають усі фіналісти.

На конкурсантів чекає приємний сюрприз: організатори провели окреме оцінювання та визначили ще 4 переможців, які отримають путівки на відпочинок у Міжнародному дитячому центрі «Артек-Буковель. І це ще не всі сюрпризи. Проте організатори тримають приємну інтригу. Тому більше ви дізнаєтеся безпосередньо під час свята.

Не доведеться сумувати й глядачам. Упродовж двох днів на Театральному майдані буде діяти зона безкоштовних майстер-класів з ліпки глиною, плетіння соломи, тату хною та інше.

Також на святі буде фотозона, на якій працюватиме професійний фотограф. Тож відвідувачі гала-концерту зможуть зробити світлини, щоб закарбувати в пам’яті святкову мить. Усі фотознімки згодом можна буде переглянути на сайті Фонду та зберегти їх для сімейного архіву. 

Мрії збуваються! І ви в цьому можете переконатися. 1-2 червня, Театральний майдан Луцька. Зустрінемо літо разом!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel