Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Громада відзначила свято

Народна пісня — об’єднує!

Торчинська громада.

Громада відзначила свято

«Пісня - нашого роду криниця», під такою назвою в Будинку культури селища Торчин 2 червня 2019 року відбувся концерт з нагоди річниці створення Торчинської об'єднаної територіальної громади. Чудове дійство, яке об'єднало усіх у велику пісенно-творчу родину!

Про це повідомляється у «Фейсбуці» Торчинської громади:

«...Фольклорні колективи з усіх старостинських округів громади дарували присутнім позитивні емоції, виконуючи українські пісні, фольклорні композиції.
В концерті взяли участь: аматорський народний фольклорний колектив «Родинне перевесло» (с.Веселе), фольклорний гурт «Білостоцькі молодички» (с.Білосток), фольклорні колективи «Криниченька» (с.Буяни), «Цвіт садів» (с.Садів) та заслужений народний ансамбль пісні і танцю «Колос».

 Кульмінацією свята було виконання пісні «Волинь моя» усіма учасниками концерту та глядачами.

До присутніх з вітальним словом звернувся голова громади, Юрій Кревський, який привітав усіх з річницею створення Торчинської ОТГ, побажавши усім радості та хорошого настрою, а громаді - процвітання та розвитку. Юрій Михайлович вручив усім колективам, які брали участь у концерті, Подяки. Олександр Огороднік теж привітав усіх із знаменною датою, зауваживши, що успіх громади залежить від того, наскільки ми будемо згуртовані...

Кульмінацією свята було виконання пісні «Волинь моя» усіма учасниками концерту та глядачами. Приємно, що наша громада багата талановитими, творчими людьми, які несуть красу пісні та українських звичаїв поміж люди, даруючи глядачам частинку своєї душі, радість та хороший настрій».

Telegram Channel