Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З перших днів літа у школах Маневиччини готуються до нового навчального року

Перші дні літа. Діти на канікули, а в школах Маневиччини - активна робота.

Фото: з Фейсбука Андрія Линдюка

З перших днів літа у школах Маневиччини готуються до нового навчального року

Районна адміністрація та відділ освіти запроваджують новий екперимент: 10 тис грн виділяють на кожен перший клас для оплати праці працівників, які робитимуть ремонт у ньому

Чудова ідея, чи не так? Звільнити вчителів і батьків від ремонтної роботи влітку, натомість найняти спеціалістів, які зроблять усе самі. Про це написав на сторінці у «Фейсбуці» Андрій Линдюк.

«Мрію, щоб прийшов той час, коли директор школи в останній день навчального року віддає ключ для комунального підприємства, яке підготує школу до початку навчального року, а 1 вересня колектив зайшов у вже підготовлену школу».

«Перші дні літа. Діти на канікули, а в школах Маневиччини розпочнеться активна робота з підготовки нового навчального року. Отже, так як вже і всі звикли за останні роки, всі матеріали для ремонтів, згідно заявок, сформованих директорами, відділ освіти починає централізовано розвозити у школи району лак, фарбу, снєжку, шпаклівку, дошки для підлоги, ламінат, армстронг тощо. До речі, цьогоріч запроваджуємо новий екперимент: в середньому виділимо 10 тис грн на кожен перший клас для оплати праці працівників, які робитимуть ремонт у ньому. Чому в середньому, бо і розміри класів різні, і прогнозовані обсяги робіт різні», - написав голова РДА та подякував начальнику відділу освіти Маневицької РДА Валентині Книш та головному бухгалтеру Людмилі Масюк за допомогу в реалізації ініціативи.

А ще Андрій Линдюк розповів: «Мрію, щоб прийшов той час, коли директор школи в останній день навчального року віддає ключ для комунального підприємства, яке підготує школу до початку навчального року, а 1 вересня колектив зайшов у вже підготовлену школу».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel