Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Києві – «Jazz в погонах» (фото)

Таки ж крутезно!

Фото: ДСНС України

У Києві – «Jazz в погонах» (фото)

Ідейним натхненником фестивалю став Руслан Симоненко – диригент оркестру ДСНС України

Напередодні, 8 червня, у столичному Маріїнському парку відбувся Перший фестиваль «Jazz в погонах», інформує ДСНС України.

Захід пройшов за підтримки Національної всеукраїнської музичної спілки та Асоціації естрадних і джазових оркестрів України. Ідейним натхненником фестивалю став Руслан Симоненко - диригент оркестру ДСНС України.

Упродовж трьох годин для гостей літньої естради парку грали рятувальники, а також біг-бенди оркестру Почесної варти окремого полку Президента України ім. гетьмана Богдана Хмельницького, оркестру Головного управління Національної гвардії України та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. героїв Крут.

Упродовж трьох годин для гостей літньої естради парку грали рятувальники, а також біг-бенди оркестру Почесної варти окремого полку Президента України ім. гетьмана Богдана Хмельницького, оркестру Головного управління Національної гвардії України та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. героїв Крут.

У виконанні оркестру ДСНС та вокалістів - Олексія Козарєва та Евгенії Фролової пролунали такі світові джазові хіти як Welcome to the jungle, Cheek to cheek, Save the last dance та High Maintenance Гордона Гудвіна.

На згадку про подію усі учасники отримали пам'ятні подарунки та грамоти. Сподіваємось, що ця музична традиція обов'язково матиме продовження, а кількість біг-бендів, що даруватимуть слухачамм можливість насолодитися запальними ритмами, гармонією та надзвичайною імпровізацією, - лише збільшуватиметься!

Telegram Channel