Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Для діток із волинських родин загиблих в АТО організували майстер-клас з живопису

Було цікаво спостерігати за художницею, котра допомагала дітям «переключитися» від проблем.

lutskrada.gov.ua

Для діток із волинських родин загиблих в АТО організували майстер-клас з живопису

Проводила його художниця Наталія Мартинюк

Жінка не з чуток знає, що творчість придає сили та допомагає у важких життєвих моментах, адже сама почала малювати сидячи на інвалідному візку, а її вчителем була семирічна донечка Анель, котра і тепер була її підтримкою, інформує Луцька міська рада.

Було цікаво спостерігати за художницею, котра намагалася не лише навчати загальним методам живопису діток у котрих війна відібрала татусів і безтурботне дитинство, вона їх слухала, допомагала «переключитися» від проблем, вчила їх уважно роздивлятись довкола і бачити різноманіття барв і відтінків, а потім просила своїх учнів відтворити на папері свої відчуття.

Художниця із захопленням відгукувалася: «Усі наполегливі, справжні сини воїнів, що захищали наш мир! Працювати для таких діток - надзвичайна радість». 

Дітки у спілкуванні та творчому пошуку навіть не помітили, як минув час. Художниця із захопленням відгукувалася: «Усі наполегливі, справжні сини воїнів, що захищали наш мир! Працювати для таких діток - надзвичайна радість».

Вдова, яка є мамою шестирічного Матвійка, Ольга Ляшук, в свою чергу подякувала за чудову зустріч: «Наші дітки отримали безліч позитивних емоцій. Дякуємо управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, що організовуєте для нас подібні заходи. Це чудово мати можливість розвивати таланти своїх діток».

Telegram Channel