Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Луцькі дітлахи малювали на асфальті «Літо барвінкове»

Малеча мала змогу зображати на асфальті усі свої асоціації на тему літа.

Луцька міська рада

Луцькі дітлахи малювали на асфальті «Літо барвінкове»

Літо – це час відпочинку, тепла, сонячних днів та яскравих барв. З метою урізноманітнення дозвілля дітей, які потребують особливої соціальної підтримки управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради 13 червня на площі Героїв Майдану проведено конкурс малюнку на асфальті "Літо барвінкове"

Про це повідомляє Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

На малюнках маленьких художників знайшлося місце для членів сім’ї, квітів, тварин, дерев, різноманітних водойм і для героїв мультфільмів. Адже літо, говорять діти, – найвдаліший час для їхнього перегляду.

Всі учасники отримали заохочувальні подарунки, які вони витягували з чарівного мішечка з закритими очима, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час разом з батьками.

Батьки допомагали малечі, як могли. Хтось – слушною порадою, хтось – кількома штрихами до малюнку.

«Політ дитячої фантазії ми вирішили не обмежувати. Тож малеча мала змогу зображати на асфальті усі свої асоціації на тему літа. Площу перед вдалося перетворити на справжній арт-майданчик», - сказала начальник відділу соціальних проектів управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тамара Бондарук, підводячи підсумки конкурсу. Всі учасники отримали заохочувальні подарунки, які вони витягували з чарівного мішечка з закритими очима, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час разом з батьками.

Чудова погода сприяла змістовному проведенню дозвілля дітей, а ПрАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «Лімо», який є постійним партнером в проведені управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді різноманітних заходів, забезпечив усіх присутніх безкоштовним морозивом.

Telegram Channel